Pór môžete pripraviť hádam na tisícku spôsobov. Jeho využitie v kuchyni takmer nepozná hranice. Tak isto ako jeho blahodarné účinky na črevný systém, pleť a celkové zdravie. Medzi tie rýchlejšie recepty patria jeho kombinácie s ďalšou zeleninou a už hotovými konjakovými fettuccine bez sacharidov. Troška parmezánu dodá tomuto super rýchlemu receptu tú pravú chuť.
Časová náročnosť: 15 minút
Čo budete potrebovať:
- Konjakové fettuccine Usui
- Cherry paradajky
- Pór
- Parmezán
- Olivový olej
- Soľ a čierne korenie
Postup:
Pór nakrájajte na kolieska a restujte na olivovom oleji. Pridajte cherry paradajky a zľahka opečte. Pridajte prepláchnuté fettuccine a dochuťte soľou a korením. Na záver posypte parmezánom a môžete servírovať.