Nenechajte si ujsť tie najlepšie akcie a ponuky! Doprava zadarmo, akcie a zľavy na produkty, novinky a veľa ďalšieho.

Hubové rizoto s tymianom

Z konjaku
Hubové rizoto s tymianom

Rizoto s hubami predstavuje v našej kuchyni klasiku. Huby sú zdrojom vitamínov a minerálnych látok a navyše sú bez tuku a kalórií. Keď k tomu pridáte nízkokalorickú konjakovú ryžu, môžete si bez výčitiek dopriať hneď dvojitú porciu. Tymian dodá rizotu špecifickú chuť aj prenikavú vôňu. Navyše podporuje trávenie ťažkých jedál a má mimoriadne dezinfekčné vlastnosti.

Časová náročnosť: 30 minút

Čo budete potrebovať:

Postup:

Na panvici zohrejte olej a orestujte nakrájanú cibuľu. Po chvíli pridajte prelisovaný cesnak, na tenké plátky nakrájané huby a tymian. Zmes dôkladne premiešajte a pár minút restujte. Po chvíli prilejte zeleninový vývar a povarte, kým sa voda trošku neodparí. Do hubovej zmesi primiešajte konjakovú ryžu, dochuťte soľou a čiernym korením, posypte nastrúhaným parmezánom a lístkami tymianu a môžete servírovať.


Další články

Magazín
Nápoje z kávy: pravé letné osvieženie

Nápoje z kávy: pravé letné osvieženie

Číst článek
Raňajky
Machová torta

Machová torta

Číst článek
Z konjaku
Zapečené plnené papriky

Zapečené plnené papriky

Číst článek