Práve beží: Zľava 25% na konjakové cestoviny Usui. Zdravá alternatíva cestovín a ryže!

Nenechajte si ujsť tie najlepšie akcie a ponuky! Doprava zadarmo, akcie a zľavy na produkty, novinky a veľa ďalšieho.

Konjakové cestoviny s tuniakom a paradajkami

Z konjaku
Konjakové cestoviny s tuniakom a paradajkami

Hľadáte recept na nízkosacharidový obed, ktorý budete mať hotový iba za pár minút? V tom prípade stavte na tieto zapečené konjakové cestoviny, ktoré vás prekvapia sviežou chuťou paradajok, tuniaka, mozzarelly a parmezánu.

Čo budete potrebovať (na 1 porciu):

Postup:

Výhodou konjakových cestovín v náleve je to, že ide o hotový pokrm. To znamená, že ich nemusíte variť a príprava takého obedu je veľmi rýchla.

Po vybratí z balenia ich dvakrát až trikrát prepláchnite pod tečúcou vodou, vďaka čomu odstránite ich miernu arómu.

Rúru si predhrejte na 200°C. Cibuľu si olúpte a nakrájajte na malé kocky. Na panvici si rozohrejte kvapku olivového oleja a nechajte cibuľu na ňom zosklovatieť. Následne pridajte bazalku a nechajte ju poriadne rozvoňať. Cesnak olúpte, prelisujte a pridajte ho na panvicu.

Následne vmiešajte krájané paradajky. Použiť môžete buď čerstvé, alebo z konzervy. Pridajte tuniaka a všetko dobre premiešajte. V prípade potreby osoľte a okoreňte podľa chuti.

Pripravte si menšiu zapekaciu misku. Zmes premiešajte s cestovinami a všetko vložte do pekáča. Vršok pokrmu posypte parmezánom a strúhanou mozzarellou.

Pekáč vložte do predhriatej rúry a nechajte zhruba 15 až 20 minút zapiecť. Servírujte s ozdobou vo forme čerstvej bazalky.


Další články

Šaláty
Šalát Coleslaw

Šalát Coleslaw

Číst článek
Hlavné jedlá
Hrachová kaša

Hrachová kaša

Číst článek
Polievky
Silný hovädzí vývar

Silný hovädzí vývar

Číst článek