Čas prípravy: 20 minút
Čo budete potrebovať
- Morčací prsný rezeň
- Ghí
- Cibuľu
- Cesnak
- Mrkvu
- Hrášok
- Konjakovú ryžu
Morčacie mäso nakrájajte na kocky, osoľte a na troške ghí orestujte na panvici. Mrkvu a cibuľu očistite a nakrájajte na kocky. Cesnak očistite a nakrájajte na kolieska. V hrnci zohrejte ghí, pridajte cibuľu a cesnak a chvíľu restujte. Následne pridajte mrkvu a mrazený hrášok. Podlejte troškou vody a nechajte dusiť približne 10 minút na miernom plameni. Následne (po zmäknutí mrkvy) osoľte a nechajte vyvariť prebytočnú vodu. Pridajte orestované morčacie mäso. Konjakovú ryžu prepláchnite horúcou vodou. Buď ju môžete servírovať zvlášť, alebo ju premiešajte s pripravenou zmesou.